Πότε γίνεται;

Το 9ο Συνέδριο Info Com Security θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Πού Γίνεται;

Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΙΣ
Μεσογείων 151, Μαρούσι 151 26
http://cultural.daiscenter.gr/

Πώς θα έρθετε;

Η Beat (www.thebeat.co), ως χορηγός μετακινήσεων του 9ου Συνεδρίου InfoCom Security, έχει ναυλώσει οχήματα για την μεταφορά των συνέδρων από και προς το Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς. Οδηγοί της Beat με ειδική σήμανση, θα σας περιμένουν στον σταθμό Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (έξοδος προς Χαλάνδρι), για να σας μεταφέρουν στις εγκαταστάσεις του Δαΐς.

Αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, θα βρείτε εδώ.

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εγγραφή στο συνέδριο

Προκειμένου να συμμετάσχετε στις εργασίες του συνεδρίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο «Φόρμα Εγγραφής» στο κεντρικό μενού του site. Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το «e-ticket» μαζί με σχετικές οδηγίες, το οποίο θα πρέπει έχετε μαζί σας κατά την είσοδο σας στο συνέδριο.

Check in / Παραλαβή υλικού συνεδρίου

Στη γραμματεία του Συνεδρίου, επιδεικνύεται το e-ticket που έχει αποσταλεί στο email που δηλώσατε κατά την online προ-εγγραφή σας και μπορείτε να παραλάβετε το υλικό του συνεδρίου. Στην περίπτωση που δεν έχετε λάβει το e-ticket ή δεν το έχετε μαζί σας, δηλώνετε το email που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή ή το ονοματεπώνυμό σας.

Ολομέλεια

Οι κεντρικές ομιλίες του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου ΔΑΙΣ

Έκθεση

Στο πλαίσιο του 9ου InfoCom Security -όπως κάθε χρόνο- θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιριών,

Διαγωνισμός «Ethical Hacking»

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό Ethihak που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Infocom Security 2019, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΕΔΩ ή στην σελίδα του Secnews.gr. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί live στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου και μπορούνε όλοι οι επισκέπτες να τον παρακολουθήσουν. Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το link link https://www.secnews.gr/177692/ethihak-2019-unleash-inner-hacker/

Workshops

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου  θα διεξαχθεί μια σειρά θεματικών Workshops από εταιρίες του χώρου της ψηφιακής ασφάλειας. Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, τις ώρες διεξαγωγής και την διαδικασία εγγραφής θα βρείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα

 Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συμμετέχοντες έχουν κάνει ηλεκτρονική εγγραφή και παρακολουθήσουν το συνέδριο αποστέλλεται βεβαίωση παρακολούθησης απο την Οργανωτική Επιτροπή.
ΔΕΝ αποστέλλονται ξεχωριστές βεβαιώσεις παρακολούθησης των Workshop εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα.

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου; 

Οι σύνεδροι με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία το υλικό του Συνεδρίου. Οι παρουσιάσεις θα τοποθετηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Επίσης, υλικό από τις ομιλίες θα αναρτηθεί στο κανάλι του Συνεδρίου στο YouTube.

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι Ελληνικά και Αγγλικά.

Ποιος το διοργανώνει; 

Το Συνέδριο InfoCom Security διοργανώνεται από την εταιρεία SmartPress AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα, τηλ.:2105201500 – 2105230000, fax: 2105241900, email: smart@smartpress.gr