Η εταιρεία PRESS LINE,  ιδρύθηκε το 1979, οπότε και εισήλθε δυναμικά στο χώρο του ειδικού τύπου τεχνολογίας και της επιμέλειας και εκτύπωσης εντύπων. Η εταιρεία εκδίδει αυτή τη στιγμή τα περιοδικά IT Security Professional, Security Manager και Δορυφορικά Νέα.

Το περιοδικό IT Security Professional (www.itsecuritypro.gr) είναι μια B2B έκδοση που απευθύνεται στους επαγγελματίες της Πληροφορικής με θεματολογία σχετική με τις τεχνολογικές υποδομές των επιχειρήσεων και εξειδικεύεται στην κρίσιμη πτυχή της Ασφάλειας των Πληροφοριών.

Το περιοδικό SECURITY MANAGER (www.securitymanager.gr) είναι το πρώτο και μοναδικό περιοδικό στην Ελλάδα που προσεγγίζει επαγγελματικά όλα τα θέματα που σχετίζονται με την Φυσική Ασφάλεια, καλύπτοντας τομείς όπως: Τεχνολογίες Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Υλοποίηση Έργων Ασφάλειας, Management, Πολιτικές και Υπηρεσίες Ασφάλειας.

Τα ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ NEA (www.doriforikanea.gr) αποτελούν ένα αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς όλων, όσοι ασχολούνται επαγγελματικά ή «καταναλωτικά» με το χώρο της Δορυφορικής & Επίγειας Ψηφιακής τηλεθέασης, με όποια τεχνολογική μορφοποίηση και αν αυτή λαμβάνει (3D TV, IPTV, HDTV, SMART TV κ.λπ.).

Επίσης, η PRESS LINE χάρη στον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και τη διαρκή προσαρμογή της στις τεχνολογικές καινοτομίες, αποτελεί μια δυναμική εταιρεία, προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, δημιουργικού σχεδιασμού, εκτύπωσης και βιβλιοδεσίας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, η PRESS LINE αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία για Διαφημιστικά Έντυπα, Περιοδικά, Βιβλία, Εφημερίδες, Αφίσες και λοιπό έντυπο υλικό, από το αρχικό στάδιο μέχρι την ολοκλήρωση, όπως: Μακέτες – Εκτυπώσεις – Βιβλιοδεσίες – Επεξεργασία Εικόνων – Άλλες Ειδικές Επεξεργασίες

 Μάγερ 11, 104 38, Αθήνα, Τηλ.: 210 52.25.479, Fax: 210 52.43.345

e-mail: info@securitymanager.gr, info@doriforikanea.gr,