Η μεγαλύτερη εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ασφάλεια Πληροφοριών και την Προστασία Δεδομένων διοργανώθηκε από την Smart Press με πυλώνα το περιοδικό IT Security Professional,  σε φυσική μορφή στις 6 & 7 Ιουλίου  2022 στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.

Η 12η διοργάνωση του InfoCom Security  που αποτελεί σημείο αναφοράς ευρύτερα για τον τομέα της πληροφορικής  στην Ελλάδα, ανέδειξε για ακόμα μια χρονιά μέσα από το πολύπλευρο περιεχόμενο του, όλες τις εξελίξεις στο Cyber Security και παράλληλα στον εκθεσιακό του χώρο, αποτέλεσε το σημείο συνάντησης της μεγάλης κοινότητας των επαγγελματιών IT και των στελεχών της αγοράς του τομέα των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Ψηφιακής Ασφάλειας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΛ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΔΩ

Διερευνώντας τις τάσεις, αποτυπώνουμε λύσεις και προτάσεις!

Όσοι επισκέφτηκαν και συμμετείχαν στο φετινό Infocom Security είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όπως πάντα ένα διήμερο πλήρες πρόγραμμα από ομιλίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις και workshops από ειδικούς, ερευνητές, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων που σχετίζονται με την ψηφιακή ασφάλεια από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με επαγγελματική, επιστημονική και ερευνητική προσέγγιση, το συνέδριο κάλυψε για ακόμα μια χρονιά μια πλούσια θεματολογία, διερευνώντας σε βάθος όλες τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν το σημερινό περιβάλλον της κυβερνοασφάλειας, παρουσιάζοντας παράλληλα βέλτιστες πρακτικές, στρατηγικές, τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες που οικοδομούν ένα ασφαλέστερο επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Συγκεκριμένα, μέσα από το περιεχόμενο του συνεδρίου, μεταξύ άλλων αναδείξαμε :

  • Τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οργανισμοί, σχετικά με τους κινδύνους για τις υποδομές πληροφορικής και των δεδομένων τους.

  • Τις νέες στρατηγικές ασφάλειας, με βάση το τοπίο των απειλών σήμερα, αλλά και την επιρροή της υιοθέτησης του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

  • Την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου μοντέλου διακυβέρνησης των δεδομένων, που οδηγούν στην ενίσχυση συνολικά της ανθεκτικότητας των οργανισμών ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε αναπάντεχο συμβάν.

  • Τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις, τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που ισχυροποιούν την προστασία των επιχειρήσεων έναντι των εξελιγμένων επιθέσεων

  • Τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα και τη συμβολή των επαγγελματιών στην οικοδόμηση ενός ασφαλέστερου ψηφιακού κόσμου και στην προώθηση του  Cyber Security Awareness

Έκθεση Εταιριών & Επαγγελματικές Συναντήσεις

Για ακόμα μια φορά, στα πλαίσια του Infocom Security 2022, πραγματοποιήθηκε παράλληλη έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ψηφιακή ασφάλεια, προκειμένου να συναντηθούν με τα στελέχη τους και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες τους και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.
Το InfoCom Security, επιβεβαίωσε την καθολική αναγνώριση που λαμβάνει από το σύνολο της συγκεκριμένης αγοράς, συμμετέχοντας σε αυτό, οι περισσότερες και μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες του χώρου καθώς και κορυφαία brands του εξωτερικού που υποστηρίζουν το event.

Μια μεγάλη κοινότητα – Μια κορυφαία ευκαιρία δικτύωσης

Έπειτα από αρκετό διάστημα, η μεγάλη επαγγελματική, τεχνολογική, ερευνητική, επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα από το χώρο της πληροφορικής και των τεχνολογιών ευρύτερα, με ανθρώπους από κάθε επαγγελματική βαθμίδα και θέση και από επιχειρήσεις και οργανισμούς από όλες τις κάθετες αγορές, που έχει δημιουργήσει το συνέδριο Infocom Security και το περιοδικό IT Security Professional, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά από κοντά σε ένα χώρο.

Το Divani Caravel Hotel στην Αθήνα στις 6 & 7 Ιουλίου εξελίχθηκε σε τόπο συνάντησης και δικτύωσης, για όλα τα στελέχη των τμημάτων IT (CTOs, CIOs, CISOs, IT Managers, IT Auditors – Engineers – Administrators, Risk & Compliance Managers, DPOs, e.t.c) από εταιρίες και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, καθώς και για επαγγελματίες από το κανάλι της Πληροφορικής, εταιριών που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και την παροχή λύσεων και υπηρεσιών  ΙΤ, όπως επίσης και για πολλούς ακαδημαϊκούςεπιστήμονες και ερευνητές.

Τα συνέδρια που διοργανώνει η Smart Press σε ετήσια βάση είναι:

Infocom World Conference
Infocom Security
Security Project
Mobile Connected World
E-business & Social Media
Hotel Tech

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά Β2Β περιοδικά στο τομέα του ICT και Security της Smart Press είναι:

IT Professional Security
Security Manager
Infocom