Η μεγάλη κοινότητα που δημιούργησε εδώ και 10 χρόνια, το Συνέδριο Infocom Security παρέμεινε συνδεδεμένη και ενεργή ακόμα και μέσα στην υγειονομική κρίση

Για να γίνει αυτό – ανοίξαμε  τον δρόμο της online συμμετοχής, δικτύωσης και αλληλεπίδρασης, με βάση πάντα τον πυρήνα της θεματολογίας του συνεδρίου Infocom Security που έχετε αγκαλιάσει κατά χιλιάδες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη θετική ενέργεια που εκπέμπει η κορυφαία εκδήλωση στην Ελλάδα για την Ψηφιακή Ασφάλεια.

Το 10ο  Infocom Security, που πραγματοποιήθηκε 1 – 2 και 3 Ιουλίου μετατράπηκε σε μια ψηφιακή εβδομάδα με ένα online  πλήρες πρόγραμμα από παρουσιάσεις, συζητήσεις, webinars και workshops σχετικά με την Ψηφιακή Ασφάλεια μέσα από μια φιλική πλατφόρμα που πρόσφερε μια ευχάριστη εμπειρία ενός εικονικού συνεδρίου.

Η τριήμερη εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την πλατφόρμα ενημέρωσης virtual εκδηλώσεων ClickEvents (www.clickevents.gr), που δημιούργησε η Smart Press, διευρύνοντας απεριόριστα το δυνητικό κοινό παρακολούθησης τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.
Το 10ο Infocom Security – Digital Week Edition  έφερε κοντά τον κόσμο της Ψηφιακής Ασφάλειας με ένα πολύ μεγαλύτερο κοινό από οπουδήποτε και αν βρίσκεται, μέσα από μία ποικιλία online καναλιών!

Στα πλαίσια του “Infocom Security” αναδείξαμε όπως κάθε χρόνο όλες τις πτυχές και τις εξελίξεις στο Cyber Security, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον στις προκλήσεις για την κυβερνοασφάλεια σήμερα, τις βέλτιστες στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισης ρίσκου, τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία προστασίας της IT υποδομής των επιχειρήσεων και οργανισμών και φυσικά, τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα μέσα σε ένα σύνθετο τεχνολογικό  περιβάλλον, που αποτυπώνουμε με τον όρο Human-Tech Factor.
Αναζητήσαμε , την επίδραση του συνδυασμού του ανθρώπινου και τεχνολογικού παράγοντα τόσο στη διαμόρφωση του τοπίου των ψηφιακών απειλών σήμερα, όσο και στην προσπάθεια διαχείρισης και ολιστικής αντιμετώπισης των κινδύνων στο κυβερνοχώρο.

Μια Κορυφαία Συνάντηση των Επαγγελματιών IT

Το συνέδριο InfoCom Security, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Smart Press με πυλώνες τα περιοδικά IT Security Professional και InfoCom, αποτελεί την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την Ασφάλεια Πληροφοριών στην Ελλάδα, καταγράφοντας από το 2011 μια ανοδική πορεία που αποτυπώνεται τόσο από τα νούμερα και τις στατιστικές προσέλευσης, όσο και από την καθολική αναγνώριση της συγκεκριμένης αγοράς, αλλά και της επιστημονικής και τεχνολογικής κοινότητας των επαγγελματιών του χώρου της πληροφορικής.

Στη διοργάνωση του 2019 προσέλκυσε περίπου 2000 επισκέπτες και είχε την υποστήριξη 60 εταιριών χορηγών, καλύπτοντας μέσα από τις 50 κεντρικές παρουσιάσεις και πάνελ συζήτησης τα 30 παράλληλα workshops που έλαβαν χώρα, μια ευρύτατη θεματολογία σχετικά με την ασφάλεια πληροφοριών.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν κάθε χρόνο στελέχη τμημάτων IT (CTOs, CIOs, IT Managers, IT Administrators,  IT Security Managers, IT Auditors κλπ.) από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, που καλύπτουν το σύνολο των κάθετων αγορών, επαγγελματίες από το κανάλι της Πληροφορικής που δραστηριοποιούνται στην υλοποίηση έργων και τη διάθεση λύσεων καθώς επίσης και πολλοί ακαδημαϊκοί, επιστήμονες και ερευνητές.

Τα συνέδρια που διοργανώνει η Smart Press σε ετήσια βάση είναι:

Infocom World Conference
Infocom Security
Security Project
Mobile Connected World
E-business & Social Media
Hotel Tech

Τα έντυπα και ηλεκτρονικά Β2Β περιοδικά στο τομέα του ICT και Security της Smart Press είναι:

IT Professional Security
Security Manager
Infocom