Η ADACOM δραστηριοποιείται ως Εγκεκριμένος Πάροχος Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης (QSTP), ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας και περισσότεροι από 200 οργανισμοί σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, εμπιστεύονται την ADACOM για να προστατεύσουν και να διαφυλάξουν τα δεδομένα τους, διατηρώντας την επιχείρησή τους ασφαλή. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2008, ISO 27001: 2013, ISO 22301:2019, eIDAS, EU & NATO Secret για την ποιότητα και την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών και λύσεων, ενώ λειτουργεί και δύο Κέντρα Πιστοποίησης PKI.

Η NETBULL από την ίδρυση της δραστηριοποιείται κυρίως στην παροχή υπηρεσιών, προϊόντων και λύσεων γύρω από την ασφάλεια πληροφοριών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν 24×7 παρακολούθηση, διαχείριση περιστατικών ασφαλείας και απόκριση σε προηγμένες απειλές και κινδύνους, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα απαιτητικές απαιτήσεις συμμόρφωσης.

Η ADACOM μαζί με την NETBULL διαθέτουν μία από τις μεγαλύτερες ομάδες εξειδικευμένων στελεχών στην Ελληνική αγορά Κυβερνοασφάλειας, που σχεδιάζουν κα υλοποιούν πολύπλοκα και μεγάλα έργα Υπηρεσιών Εμπιστοσύνης και Κυβερνοασφάλειας σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, φορείς τηλεπικοινωνιών, και μεγάλους κυβερνητικούς οργανισμούς συμβάλλοντας στον ασφαλή ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Διαθέτουν ένα ευρύτατο χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων κυβερνοασφάλειας το οποίο συνδυάζει υψηλή τεχνολογία από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον κόσμο και εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, συμπεριλαμβάνουν:

  • Διαχείριση απειλών σε πραγματικό χρόνο (RTTM) 24×7
  • Διαχειριζόμενη ανίχνευση & απόκριση (MDR) σε τελικά σημεία
  • Ανίχνευση και απόκριση απειλών για συστήματα ICS/SCADA σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
  • Έγκαιρη προειδοποίηση με την χρήση συστήματος με εκτεταμένη ευφυή πλατφόρμα απειλών
  • Διαχειριζόμενη εκτεταμένη ανίχνευση και απόκριση (XDR) βασισμένη σε τεχνολογίες μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης

Όλες οι Υπηρεσίες Διαχειριζόμενης Ασφάλειας παρέχονται μέσω ενός υπερσύγχρονου Επιχειρησιακού Κέντρου Ασφάλειας (SOC), στην καρδία του οποίου βρίσκεται η βραβευμένη πλατφόρμα διαχείρισης απειλών, Netbull eASIS, που βασίζεται σε λύση Διαχείρισης Πληροφοριών και Συμβάντων Ασφαλείας (SIEM). Η πλατφόρμα περιλαμβάνει προηγμένα στοιχεία όπως αναλυτικά στοιχεία συμπεριφοράς χρηστών (UBA), πληροφορίες ροής δικτύου και τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI) για τον γρηγορότερο εντοπισμό και την απόκριση σε περιστατικά ασφαλείας.

Με κορυφαία τεχνολογία, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και με ισχυρή τεχνογνωσία λύσεων, το κοινό όραμα των δύο εταιρειών, είναι να μεγιστοποιήσουν τον βαθμό ευαισθητοποίησης σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και να προστατεύσουν τους πελάτες και τους συνεργάτες τους από προηγμένες απειλές ασφάλειας πληροφοριών, μέσα από ολοκληρωμένα συστήματα ασφάλειας πληροφοριών.

Contact Info