Πότε γίνεται;

Το 12o InfoCom Security  θα διεξαχθεί το διήμερο 6 & 7 Ιουλίου 2022

Πού Γίνεται;

Στην ΑΘήνα, στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πως μπορώ να συμμετέχω και να επισκεφτώ το συνέδριο ;

Προκειμένου να επισκεφτείτε και να συμμετέχετε στο Infocom Security θα θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής που υπάρχει στο μενού, με το επαγγελματικό σας email. Ακολούθως και με την ολοκλήρωση της προ-εγγραφής, θα λάβετε στο email που δηλώσατε, το μήνυμα επιβεβαίωσης, με το πάσο εισόδου και τις σχετικές οδηγίες.

Πώς μπορώ να μάθω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα; 

Χρησιμοποιώντας την επιλογή «Πρόγραμμα» από την αρχική σελίδα.

Workshops

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου  θα διεξαχθεί μια σειρά θεματικών Workshops από εταιρίες του τομέα της ψηφιακής ασφάλειας. Περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, τις ώρες διεξαγωγής και την διαδικασία εγγραφής θα βρείτε στο πρόγραμμα.

Πως μπορώ να γίνω χορηγός;

Αν θέλετε να γίνετε χορηγός ή να λάβετε πληροφορίες για οργανωτικά θέματα του Συνεδρίου  επικοινωνήστε με την Αγγελική Νόστη , στέλνοντας email στην διεύθυνση: a.nosti@smartpress.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-5201500.

Πως μπορώ να εκδηλώσω ενδιαφέρον για να είμαι ομιλητής ;

Εάν θέλετε πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα και τις ομιλίες του Συνεδρίου  επικοινωνήστε με τον Βλάση Αμανατίδη στην ηλεκτρονική διεύθυνση: v.amanatidis@smartpress.gr ή στο τηλέφωνο : 210-5225479.

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Σε όλους τους συμμετέχοντες του συνεδρίου θα αποσταλλεί βεβαίωση παρακολούθησης από την Οργανωτική Επιτροπή.

Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω το υλικό του Συνεδρίου; 

Οι παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα από όπου θα μπορεί να γίνουν download μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Επίσης, υλικό από τις ομιλίες θα αναρτηθεί στο κανάλι του Συνεδρίου στο YouTube.

Ποιες είναι οι γλώσσες του Συνεδρίου; 

Η γλώσσα του συνεδρίου είναι Ελληνικά και Αγγλικά.

Ποιος το διοργανώνει; 

Το Συνέδριο InfoCom Security διοργανώνεται από την εταιρεία SmartPress AE, η οποία βρίσκεται στην διεύθυνση Μάγερ 11, 104 38 Αθήνα, τηλ.:2105201500 – 2105230000,  email: smart@smartpress.gr